新东方网>大学教育>专四专八>备考辅导>专业四级>阅读>正文

2015年英语专四阅读理解练习(2)

2014-05-08 09:16

来源:考试吧

作者:

  下面是2015年英语专四阅读理解练习(2),供考生参考。
  As the merchant class expanded in the eighteenth?century North American Colonies, the silversmith and the coppersmith businesses rose to serve it. Only a few silversmiths were available in New York or Boston in the late seventeenth century, but in the eighteenth century they could be found in all major colonial cities. No other colonial artisans rivaled the silversmiths’ prestige. They handled the most expensive materials and possessed direct connections to prosperous colonial merchants. Their products, primarily silver plates and bowls, reflected their exalted status and testified to their customers’ prominence. Silver stood as one of the surest ways to store wealth at a time before neighborhood banks existed. Unlike the silver coins from which they were made, silver articles were readily identifiable. Often formed to individual specifications, they always carried the silversmith’s distinctive markings and consequently could be traced and retrieved. Customers generally secure the silver for the silver object they ordered. They saved coins, took them to smiths, and discussed the type of pieces they desired. Silversmiths complied with these requests by melting the money in a small furnace, adding a bit of copper to form a stronger alloy, and casting the alloy in rectangular blocks. They hammered these ingots to the appropriate thickness by hand, shaped them and pressed designs into them for adornment. Engraving was also done by hand. In addition to plates and bowls, some customers sought more intricate products, such as silver teapots. These were made by shaping or casting parts separately and then soldering them together. Colonial coppersmithing also come of age in the early eighteenth century and prospered in northern cities. Copper’s ability to conduct heat efficiently and to resist corrosion contributed to its attractiveness. But because it was expensive in colonial America, coppersmiths were never very numerous. Virtually all copper worked by Smiths was imported as sheets or obtained by recycling old copper goods. Copper was used for practical items, but it was not admired for its beauty. Coppersmiths employed it to fashion pots and kettles for the home. They shaped it in much the same manner as silver or melted it in a foundry with lead or tin. They also mixed it with zinc to make brass for maritime and scientific instruments.
  1.According to the passage, which of the following eighteenth century developments had strong impact on silversmiths
  A. A decrease in the cost of silver.
  B. The invention of heat efficient furnaces.
  C. The growing economic prosperity of colonial merchants.
  D. The development of new tools used to shape silver.
  2.In colonial America, where did silversmiths usually obtain the material to make silver articles
  A. From their own mines.
  B. From importers.
  C. From other silversmiths.
  D. From customers.
  3.The passage mentions all of the following as uses for copper in Colonial America EXCEPT ______.
  A. cooking pots
  B. scientific instruments
  C. musical instruments
  D. maritime instruments
  4.According to the passage, silversmiths and coppersmiths in colonial America were similar in which of the following ways
  A. The amount of social prestige they had.
  B. The way they shaped the metal they worked with.
  C. The cost of the goods they made.
  D. The practicality of the goods they made.
  参考答案:
  1. C) 根据文章第一句“As the merchant class expanded in the eighteenth?century North American Colonies,...”可知,随着在十八世纪的北美殖民地商人阶级膨胀起来,也就是说那时的商人财富有了很大的发展,银匠铜匠们有机会发挥他们的专长了,这与选项C正好相符。
  2. D) 根据文章第十四、五行“Customers generally secures …object they ordered. They saved coins, took them to smiths, and...”可知顾客要做银器,首先要积攒银币,然后拿到银匠处加工成他们想要的形状。选项D“来自客户”与之相符。
  3. C) 文章末尾在提到铜的用途时惟独没有提到乐器。
  4. B) 根据文章倒数第四行“They shaped it in much the same manner as silver or melted it in a foundry with lead or tin.”可知银匠和铜匠在银器和铜器的塑型方式上是一样的,故选项B为正确答案。
  (实习编辑:何己派)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

四六级真题及答案解析下载

手机号

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词