大学教育新东方网 > 大学教育 > 专四专八 > 模拟试题 > 专四 > 文章正文

2014年英语专四完形填空模拟题(8)

分享到:

2014-04-18 09:43  作者:  来源:新东方在线  字号:T|T

  下面是2014年英语专四完形填空模拟题(8),请考生认真练习。
  An invisible border divides those arguing for computers in the classroom on the behalf of students’ career prospects and those arguing for computers in the classroom for broader reasons of radical educational reform. Very few writers on the subject have explored this __1__—indeed, contradiction—which goes to the heart of what is wrong with the __2__ to put computers in the classroom.
  An education that aims at getting a student a certain kind of job is a/an __3__ education, justified for reasons radically different from why education is __4__ required by law. It is not simply to __5__ everyone’s job prospects that all children are legally __6__ to attend school into their teens.Rather, we have a certain __7__ of the American citizen,a character who is __8__ if he cannot competently assess __9__ his livelihood and happiness are affected by things __10__ of himself.
  But this was not always the case; before it was legally required for all children to attend school until a certain __11__, it was widely accepted that some were just not equipped __12__ nature to pursue this kind of education.With optimism characteristic of all industrialized countries, we came to accept that everyone is __13__ to be educated. Computer-education advocates __14__ this optimistic notion for a pessimism that __15__ their otherwise cheery outlook. __16__ on the confusion between educational and vocational reasons for bringing computers into schools, computer-education advocates often __17__ the job prospects of graduates over their educational __18__.
  There are some good arguments for a technical education given the right kind of student. Many European schools __19__ the concept of professional training early on in order to make sure children are __20__ equipped for the professions they want to join.
  1.[A]distinction [B]topic [C]separation [D]education
  2.[A]campaign [B]practice [C]action [D]goal
  3.[A]informal [B]basic [C]technical [D]expensive
  4.[A]differently [B]universally [C]conversely [D]regularly
  5.[A]form [B]consist [C]arise [D]raise
  6.[A]ordered [B]inquired [C]required [D]acquired
  7.[A]conception [B]information [C]theme [D]imagination
  8.[A]complete [B]accomplished [C]incomplete [D]improper
  9.[A]why [B]what [C]where [D]how
  10.[A]inside [B]outside [C]beside [D]aside
  11.[A]year [B]age [C]day [D]extent
  12.[A]in [B]at [C]by [D]with
  13.[A]fit [B]responsible [C]suitable [D]able
  14.[A]consider [B]forget [C]forsake [D]foretell
  15.[A]believes [B]becomes [C]bears [D]betrays
  16.[A]Encountering [B]Banking [C]Devising [D]Seeking
  17.[A]emphasize [B]encourage [C]engage [D]enlarge
  18.[A]academy [B]position [C]degree [D]achievement
  19.[A]interact [B]introduce [C]announce [D]invent
  20.[A]traditionally [B]drastically [C]properly [D]hardly

  答案:
  1.A 2.A 3.C 4.B 5.D 6.C 7.A 8.C 9.D 10.B 11.B 12.C 13.A 14.C 15.D 16.A 17.A 18.D 19.B 20.C

  查看汇总:2014年英语专四完形填空模拟题汇总
  (实习编辑:何己派)

热点课讯

精彩问答

提问