新东方网>大学教育>专四专八>备考辅导>专业四级>完形填空>正文

2012年英语专四完形填空模拟题五

2012-03-27 14:29

来源:中国教育在线

作者:

  Decide which of the choices given below would correctly complete the passage if inserted in the corresponding blanks. Select the correct choice for each blank.

  Aesthetic thought of a distinctively modern bent emerged during the 18th century. The western philosophers and critics of this time devoted much attention to such matters (1)_____ natural beauty, the sublime, and representation —— a trend reflecting the central position they had given to the philosophy of nature. (2)_____ that time, however, the philosophy of art has become ever more (3)_____ and has begun to (4)_____ the philosophy of nature. Various issues (5)_____ to the philosophy of art have had a (6)_____ impact (7)_____ the orientation of 20th-century aesthetics. (8)_____ among these are problems relating to the theory of art as form and (9)_____ the distinction between representation and expression. Still another far-reaching question has to do with the value of art. Two opposing theoretical positions (10)_____ on this issue: one holds that art and its appreciation are a means to some recognized moral good, (11)_____ the other maintains that art is intrinsically valuable and is an end in itself. Underlying this whole issue is the concept of taste, one of the basic concerns of aesthetics. In recent years there has also been an increasing (12)_____ with art as the prime object of critical judgment. Corresponding to the trend in contemporary aesthetic thought, (13)_____ have followed (14)_____ of two approaches. In one, criticism is restricted to the analysis and interpretation of the work of art. (15)_____, it is devoted to articulating the response to the aesthetic object and to (16)_____ a particular way of perceiving it.

  Over the years, aesthetics has developed into a broad field of knowledge and inquiry. The concerns of contemporary aesthetics include such (17)_____ problems as the nature of style and its aesthetic significance; the relation of aesthetic judgment to culture; the (18)_____ of a history of art; the (19)_____ of Freudian psychology and other forms of psychological study to criticism; and the place of aesthetic judgment in practical (20)_____ in the conduct of everyday affairs.

  1.A. for B. as C. to D. with

  2. A. Since B. For C. As D. In

  3. A. promotional  B. promissory C. promiscuous D. prominent

  4. A. plant B. supplant C. transplant D. replant

  5. A. central  B. concentrating  C. focusing D. centering

  6. A. marking  B. remarking  C. marked   D. remarked

  7. A. on  B. for C. in D. to

  8. A. Forebodying   B. Foremost C. Forethoughtful  D. Foregone

  9. A. for  B. for  C. to D. on

  10. A. have brought B. have been brought  C. have taken D. have been taken

  11. A. whereas  B. wherein  C. whereon D. wherefore

  12. A. preoccupancy  B. preoccupation C. premonition   D. preoption

  13. A. artists B. writers  C. critics D. analysts

  14. A. all    B. either  C. neither   D. none

  15. A. In the other manner   B. In the other way   C. In another  D. In the other

  16. A. justify B. justified C. justifying D. having justified

  17. A. diverse  B. divided  C. divine   D. dividual

  18. A. vicinity  B. viability C. villainy D. visibility

  19. A. reliance B. reliability  C. relief D. relevancy

  20. A. reason B. reasonableness C. reasoning  D. reasonability

  答案:

  1.B 2. A 3. D 4. B 5. A 6. C

  7. A 8. B 9. C 10. D 11. A 12. B

  13. C 14. B 15. D 16. C 17. A 18. B

  19. D 20. C

更多内容:新东方英语频道【点击查看

我要报班:【点击查看

 

(实习编辑:宋奇莲)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

四六级真题及答案解析下载

手机号

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词